sâmbătă, 20 iunie 2009

Raspuns din partea organizatorii

--- In pta7@yahoogroups.com, alexandre callens wrote:

In calitate de organizator al proiectului "Orasul nostru...", e important sa raspund la mesajele legate de expozitie. Este foarte bine ca ati reactionat si sper sa mai fie dezbateri.

In legatura cu propunerile studentilor in centru, acestea au fost spontane si au fost de folos pentru a organiza plimbarea urbana în centru, pentru a face un atelier la scoala 136 si pentru a vorbi despre spatiul public si interventiile într-un oras... Mai departe, fara sa tinem cont de prezentarea grafica, ele au evidentiat faptul ca studentii si-au indreptat atentia numai spre cateva din elementele ce tin de complexitatea si contextul orasului.
Sunt în anul doi, abia incep sa se gandeasca la spatiul public si la contextul urban... Dupa reactiile voastre, mi-am dat seamna ca aceasta etapa de lucru nu ar fi trebuit aratata in expozitie, pentru a nu crea neintelegeri: ea nu este scopul proiectului! De aceea am scos-o de pe blog.

In schimb, propunerile studentilor pentru cartierul Ferentari, la care ei lucreaza acum (in limita timpului disponibil, in contextual unui program de studiu foarte incarcat), sunt importante pentru proiect. Acesta este demersul ce trebuie retinut.
Organizam o expozitie pe aceasta tema dupa data de 25 iunie (veti fi anuntati prin Pta7). Sper sa veniti la dezbatere, mai ales daca aveti ceva de spus!

Numai bine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu