marți, 23 iunie 2009

O CUTIE a ACŢIUNILOR


Intentiile proiectului:
Acest proiect aduce în cartier o cutie utilă în tot felul de acţiuni, care să rezolve puţin din lipsurile cartierului şi care să folosească potenţialul asociaţiilor care activează în zonă.
Este o cutie de dimensiunea 2.5m pe 2.5 m, poate fi stocată într-un garaj, e mobilă (pusă pe roţi), poate fi mutată dintr-un loc în altul şi deci ocupă temporar câte un spaţiu public din cartier. Ea are înăuntru mai multe cutii mai mici, de la diferite asociaţii care activează în zonă. Pot fi, de exemplu, cutii cu cărţi, din care se face o mică bibliotecă mobilă; cutii cu acuarele, foi de desen şi creioane colorate, din care se face un mic atelier de pictură; pot fi cutii cu seminţe de plante pentru a ajuta la grădinărit; poate fi o cutie cu proiector şi boxe de sunet, pentru a face o proiecţie de film; sau instrumente pentru un punct sanitar; sau materiale pentru a confecţiona băncuţe sau mese împreună cu vecinii...şi multe alte idei de acţiuni.
Dacă aveţi o idee de acţiune, puteţi să ne scrieţi un mail la proiecte_kom@yahoo.com.
Cu timpul, dacă aceste încercări sunt de succes şi multă lume ia parte la ele, se poate crea un parteneriat între asociaţiile din zonă şi primărie, pentru a construi un centrul social, cultural şi de recreere, care să conţină şi să dezvolte aceste idei care au fost în cutia de acţiuni...
(Roxana Bara, Irina Bolboceanu, Ioana Pavaluca, Florina Pop)

Plansele predarii:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu